www.ipfon.pl Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Poniedziałek, 14 Październik 2024, 23:26:38 pm
Strona głównaPomocSzukajZaloguj sięRejestracja

Aktualności:

Start  »  Kategoria ogólna  »  Porady i pomoc  »  Fax2email, email2fax i Web2fax  »  Wątek: Problem z faksem oraz ursługą usługą IVR
Strony: [1]
Wyślij ten wątek Drukuj
Autor Wątek: Problem z faksem oraz ursługą usługą IVR  (Przeczytany 14281 razy)
stilo
Newbie
*

« : Piątek, 04 Wrzesień 2015, 11:04:17 am »

Szanowni Państwo.
Od ponad dwóch tygodni nie dostaję faksów. Nie mogę także wysyłać faksów. Zgłaszałem to kilka razy. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi z Państwa strony.
Dzisiaj także wysiadła usługa IVR.
Macie jakąś większą awarię?
Pzd
Zgłoś do moderatora   Zapisane
psiwek
Global Moderator
Hero Member

« Odpowiedz #1 : Piątek, 04 Wrzesień 2015, 11:17:59 am »

Wszystkie nasze usługi działają poprawnie. Proszę o podanie numeru zgłoszenia. Przyjrzę się sprawie.

Pozdrawiam

Przemysław Siwek
Dyrektor Rozwoju
IPFON
stilo
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Piątek, 04 Wrzesień 2015, 11:27:22 am »

Zgłoszenia robiłem przez panel. Nie dostałem na maila numeru zgłoszenia. Dzisiaj wysyłałem zgłoszenie w sprawie IVR. Drugiego września o godz. 14.05 wysłałem bezpośrednio maila w sprawie faksu na adres ipfon@ipfon.pl.
Wolałbym nie podawać na forum numeru telefonu oraz maila z którego wysyłałem zgłoszenia.
Za chwilę wyślę jeszcze raz głoszenie przez panel.
psiwek
Global Moderator
Hero Member

« Odpowiedz #3 : Piątek, 04 Wrzesień 2015, 11:36:32 am »

W odpowiedzi na każde zgłoszenie nasz system wysyła numer zgłoszenia pod którym została ono u nas zarejestrowane. Jeśli nie masz takiego numeru, to może oznaczać iż do nas ta wiadomość nie dotarła.

Pozdrawiam

Przemysław Siwek
Dyrektor Rozwoju
IPFON
stilo
Newbie
*

« Odpowiedz #4 : Piątek, 04 Wrzesień 2015, 12:12:03 pm »

Pewnie tak. Dlatego też wysyłałem maila. Datę maila podałem wyżej. Dzisiaj także zrobiłem dwa zgłoszenia przez panel.
stilo
Newbie
*

« Odpowiedz #5 : Piątek, 04 Wrzesień 2015, 13:56:53 pm »

Bardzo proszę o potwierdzenie czy zlokalizowaliście maila oraz zgłoszenia awarii.
Pzd
psiwek
Global Moderator
Hero Member

« Odpowiedz #6 : Sobota, 05 Wrzesień 2015, 21:01:15 pm »

Proszę o podanie numerów zgłoszeń, sprawdzę jaki jest status.

Jeśli nie masz odp. z numerami zgłoszeń, sprawdź proszę folder spamu i podaj coś za pomocą czegoś będę mógł poszukać twojego zgłoszenia: adres email albo fragment treści.

Pozdrawiam

Przemysław Siwek
Dyrektor Rozwoju
IPFON
stilo
Newbie
*

« Odpowiedz #7 : Niedziela, 06 Wrzesień 2015, 09:32:08 am »

Nie dostałem numeru zgłoszenia. Do spamu nie trafiło. Zrobiłem kolejne zgłoszenie podając specjalnie do tego założone konto pocztowe na Onecie. Numer zgłoszenia 1359521.
Sprawa z usługą IVR się wyjaśniła. Pozostaje problem z faksem.
Pozdrawiam
Strony: [1]
Wyślij ten wątek Drukuj
Start  »  Kategoria ogólna  »  Porady i pomoc  »  Fax2email, email2fax i Web2fax  »  Wątek: Problem z faksem oraz ursługą usługą IVR
Skocz do:  

ipfon jest czołowym polskim operatorem telefonii internetowej VoIP oraz dostawcą usługi fax to mail, a także usługi wysyłania faxów przez internet oraz masowej wysyłki faxów.
ipfon oferuje tanie rozmowy telefoniczne oraz wiele udogodnień i innowacyjnych usług dla klientów indywidualnych i biznesowych.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Zapoznaj się z naszą Polityką Prywatności.