www.ipfon.pl Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Piątek, 22 Wrzesień 2023, 19:25:24
Strona głównaPomocSzukajZaloguj sięRejestracja

Aktualności:

Start  »  Kategoria ogólna  »  Porady i pomoc  »  VoIP  »  Wątek: Bramka SPA3102
Strony: [1]
Wyślij ten wątek Drukuj
Autor Wątek: Bramka SPA3102  (Przeczytany 4756 razy)
maxim
Newbie
*

« : Czwartek, 17 Lipiec 2008, 18:57:05 »

Witam mam traki problem mam bramkę SPA3102 i mam podpięta do niej numer Telefonu TPSa i numer VOIP-a
Bramka stoi w sieci lokalnej z 14 innymi numerami SA ustawione numery wewnętrzne
Polaczenia z w/w bramki do innych w sieci lokalnej odbywa się prawidłowo poprzez Flash_Nr Wewnętrzny
Teraz mam problem z przełączeniem rozmowy przychodzącej z linii TPSA na numer VOIP w sieci lokalnej

Wybierając FLash_Nr Wewnętrzny użytkownik na linie tpsa oczekuje na rozmowę a ja dodzwaniam sie do danej osoby i mogę jej powiedzieć z kim będzie łączona odkładam  słuchawkę a Klienta z Linii tpsa rozłącza…
Jeśli chodzi o to jeśli ktoś dzwoni z VOIP-a mogę przełączyć go na numer wewnętrzny i odkładam słuchawkę i klient jest łączony

Wiec mam pytani jak mogę przełączyć ta rozmowę aby Klienta nie rozłączało …. Lub czy jest taka możliwość…
Zgłoś do moderatora   Zapisane
Strony: [1]
Wyślij ten wątek Drukuj
Start  »  Kategoria ogólna  »  Porady i pomoc  »  VoIP  »  Wątek: Bramka SPA3102
Skocz do:  

ipfon jest czołowym polskim operatorem telefonii internetowej VoIP oraz dostawcą usługi fax to mail, a także usługi wysyłania faxów przez internet oraz masowej wysyłki faxów.
ipfon oferuje tanie rozmowy telefoniczne oraz wiele udogodnień i innowacyjnych usług dla klientów indywidualnych i biznesowych.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Zapoznaj się z naszą Polityką Prywatności.