www.ipfon.pl Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Poniedziałek, 28 Listopad 2022, 19:03:32
Strona głównaPomocSzukajZaloguj sięRejestracja
 
Aktualności:

Start  »  Kategoria ogólna  »  Porady i pomoc  »  VoIP  »  Wątek: coś nie działa IPFON
Strony: [1]
Wyślij ten wątek Drukuj
Autor Wątek: coś nie działa IPFON  (Przeczytany 8159 razy)
macluke
Newbie
*
Wiadomości: 16



« : środa, 15 Sierpień 2007, 19:46:50 »

Od 2 dni nie mogę zadzwonić z IPFON na IPFON, z TP na IPFON, z Betamax na IPFON... ;(
w logach - spisie połączeń przychodzących - same wpisy 'NIEUDANE'.
Zgłaszam problem do supportu, ale to tak jak w studnię - zero odzewu już prawie 24h.
Wiem, że dziś jest święto, ale jakiś helpdesk musi działać non-stop!

Ech, nie tak miało być

spotkaliście kiedyś coś takiego? U mnie to 3 raz w ciągu pół roku.
Zgłoś do moderatora   Zapisane

pozdrawiam,
Lukasz
danelczyk
Newbie
*
Wiadomości: 10


« Odpowiedz #1 : środa, 15 Sierpień 2007, 20:26:44 »

Mam podobny problem od wczoraj.Nie można się dodzwonić do mnie z sieci TP. >:(Z komórek zero problemu.
Zgłoś do moderatora   Zapisane
macluke
Newbie
*
Wiadomości: 16



« Odpowiedz #2 : środa, 15 Sierpień 2007, 20:28:34 »

Mam podobny problem od wczoraj.Nie można się dodzwonić do mnie z sieci TP. >:(Z komórek zero problemu.

no wlasnie - z komorek dziala.
Zglosiles moze to supportu?
Zgłoś do moderatora   Zapisane

pozdrawiam,
Lukasz
danelczyk
Newbie
*
Wiadomości: 10


« Odpowiedz #3 : środa, 15 Sierpień 2007, 21:02:14 »

Myślę że jutro tym się zajmę ,jeżeli nie będzie poprawy.
Zgłoś do moderatora   Zapisane
danelczyk
Newbie
*
Wiadomości: 10


« Odpowiedz #4 : środa, 15 Sierpień 2007, 21:21:28 »

Dodatkowo nie działa sprawdzenie stanu konta przez 567 .
Zgłoś do moderatora   Zapisane
macluke
Newbie
*
Wiadomości: 16



« Odpowiedz #5 : środa, 15 Sierpień 2007, 21:44:31 »

Dodatkowo nie działa sprawdzenie stanu konta przez 567 .
no, samo sie nie naprawi trzeba zglaszac...
Zgłoś do moderatora   Zapisane

pozdrawiam,
Lukasz
danelczyk
Newbie
*
Wiadomości: 10


« Odpowiedz #6 : środa, 15 Sierpień 2007, 21:58:25 »

Masz rację samo się nie naprawi ale mam nadzieję że moderator  czuwa i zauważy post oraz zareaguje. Pozdrawiam
Zgłoś do moderatora   Zapisane
darekb
Newbie
*
Wiadomości: 1


« Odpowiedz #7 : Piątek, 17 Sierpień 2007, 09:50:30 »

U mnie od kilku dni nie mogę korzystać z darmowych minut jakie miałem 'podpięte' do bramki PAP2T w zestawie startowym. Wybranie jakiegokolwiek numeru docelowego (IPFON, TP, DIALOG, PLUS, ORANGE czy nawet 567) jest sygnalizowane zajętością numeru docelowego).
Dzwonienie z drugiej linii z aktywnym numerem IPFON działa bez problemu...

DarekB
Zgłoś do moderatora   Zapisane
Strony: [1]
Wyślij ten wątek Drukuj
Start  »  Kategoria ogólna  »  Porady i pomoc  »  VoIP  »  Wątek: coś nie działa IPFON
Skocz do:  


ipfon jest czołowym polskim operatorem telefonii internetowej VoIP oraz dostawcą usługi fax to mail, a także usługi wysyłania faxów przez internet oraz masowej wysyłki faxów.
ipfon oferuje tanie rozmowy telefoniczne oraz wiele udogodnień i innowacyjnych usług dla klientów indywidualnych i biznesowych.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Zapoznaj się z naszą Polityką Prywatności.



Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines